Zwemmen

Home » Zwemmen

Badkleding:

Wij bieden een ruim assortiment aan in badkleding. Wij verkopen badkleding aan zowel heren, dames en kinderen. De badkleding die wij aanbieden is van Speedo. Dit is allemaal ‘Endurance’ wat bij Speedo staat voor chloorbestendigheid.

Voor dames hebben wij meerdere soorten badpakken. Denk aan badpakken met een leuke print, maar ook met ‘body positioning’. Dit betekend dat je een betere horizontale zwempositie langer kunt behouden, waardoor je techniek snel kunt verbeteren. Ook worden in deze badpakken de borsten goed ondersteund.

Naast deze badpakken bieden wij ook van Speedo de ‘Sculpture’ lijn aan.

Deze badpakken zijn gemaakt met meer vrouwelijke stijl, maar hebben het comfort en de innovaties van een normaal badpak. De Sculpture badpakken leggen de nadruk op het verwijderen van de accentuerende bochten, ondersteuning en controle op de juiste plaatsen van het vrouwelijk lichaam.

Voel je dus zelfverzekerd in deze lijn van Speedo!

Voor heren verkopen wij ook broekjes, in verschillende lengtes. Denk hieraan de slips en boxers. Ook hebben wij strakke zwembroeken tot op de knie. Ook wel ‘jammers’ genoemd. Dit is ook allemaal verkrijgbaar voor vanaf jongs af aan.

Voor meiden hebben wij al badpakjes vanaf maat 86, in vele gekke en leuke prints. Denk hierbij aan Disney, Star Wars en nog veel leuke combinaties.

Accessoires:

Voor jong en oud hebben wij ook zwembrillen. Deze hebben we in verschillende grootte, verschillende materialen, en verschillende gewichten. Kom gerust in de winkel langs om de juiste bril die bij u past te vinden. Hiernaast verkopen we ook badmutsen & flippers voor jong en oud.