Tennis

Home » Tennis

Rackets:

Tennisrackets bestaan in allerlei soorten en maten. Time4you biedt een assortiment rackets aan waarmee iedere beginner kan starten met tennis. Hierbij is het gewicht en balanspunt enorm belangrijk in een racket. Ook bestaan er verschillende gripmaten voor iedere grote van een hand.

Schoenen:

Ook verkopen wij natuurlijk tennisschoenen. De merken die wij verkopen zijn K-Swiss en Mizuno. K-swiss schoenen zijn in deze regio enorm populair onder de tennissers omdat deze op iedere baan terecht kunnen door hun multifunctionele zool voor alle ondergronden.

Het imago dat K-swiss had door hun degelijke schoenen hebben ze nog steeds, maar steeds meer modellen van K-swiss innoveren, en zo hebben wij ook enorm hippe modellen ondertussen staan. Voor iemand die nog moderner wilt hebben wij Mizuno. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in een opvallende kleur!

Ballen:

Zonder ballen kan er natuurlijk niet gespeeld worden. Wij bieden dan ook verschillende ballen aan. De gasgevulde, drukloze & microvezelballen hebben allemaal hun eigen eigenschappen. De ballen die wij aanbieden zijn van Head, Wilson & Tretorn. 

Gasgevuld wordt voornamelijk op gravel & smashcourt mee gespeeld. Drukloze ballen zijn gemaakt voor gras omdat ze wat harder zijn en dus goed omhoog komt in het zachte gras. De microvezelbal is voor alle ondergronden en alle weertypes.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur voor ballen, zo zullen de gasgevulde ballen ook prima werken op gras, en drukloze ballen dus ook op gravel!