Voetbalschoenen

Home » Voetbal

Bij Time4you kan iedereen slagen voor een voetbalschoen. Zo verkopen wij de grotere merken zoals: Nike Adidas & Puma. Van deze merken hebben wij dan ook de meeste modellen op voorraad in meerdere prijsklassen en in de nieuwste kleuren en materialen!

Zo kunnen wij aan iedere wens voldoen, en kunnen wij met onze kennis van voetbalschoenen ook bij iedere voet de juiste schoen vinden. Iedere voet en schoen is tenslotte anders gevormd.

Kleding:

Naast heel veel schoenen verkopen wij ook natuurlijk kleding. De voetbalkleding die Time4you verkoopt hebben wij in allerlei maten van jong tot oud.

Deze kleding varieert van kleuren en stijlen. Vaak hebben wij dan ook een gepaste outfit die vaak bij de voetbalschoenen past.

Uiteraard kunt u bij ons ook de clubkleding kopen van grotere voetbalclubs. Denk dan aan trainingspakken en setjes van onder andere: FC Barcelona, Paris Saint Germain, Manchester City & Ac Milan.

Maar de grootste clubcollectie die wij in ons assortiment hebben is van Ajax. Hierin verkopen wij allerlei verschillende artikelen. Denk dan aan het uit en thuistenue, trainingskleding & babykits.

Verder hebben we ook de basis voetbalbroekjes en sokken van Hummel, Jako en Adidas. Mocht jouw artikel er niet tussen zitten in de winkel? Vraag naar de verkoper voor de opties, en kunnen wij vanuit meerdere catalogussen een gepaste oplossing vinden.

Accessoires:

Een groot onderdeel van voetbal zijn natuurlijk ook de accessoires, want immers zonder bal kan er niet gevoetbald worden, en zonder scheenbeschermers mag je de wedstrijd niet beginnen en kan je lelijk geblesseerd raken. Ook hierin hebben wij dan ook een volledige en ruime keuze.

Voor keepers hebben wij ook een ruim assortiment in handschoenen. De merken die wij verkopen zijn Adidas, Reusch & Stanno. Van deze merken hebben we verschillende modellen. Vraag de verkoper wat goed bij jouw type hand past. Alle merken hebben wij voor kinderen en volwassenen.