Wandelschoenen

Home » Outdoor

De wandelschoenen die wij verkopen zijn van het merk Lowa. Dit merk is enorm populair onder de wandelaars en dit merk heeft zichzelf al echt bewezen.

Er zijn vele opties binnen het segment wandelschoenen. Zo heb je meerdere materialen, en meedere soorten categorieën schoenen.

Wij verkopen met name de wandelschoenen uit de A-categorie. Dit betekend dat ze uitermate geschikt zijn voor vlakke wegen, bospaden & bergpaden. Deze zijn verkrijgbaar in zowel kunstof als leer.

Ook bieden wij een beginnende B-categorie aan en dit betekend dat de schoenen steviger, zwaarder en robuuster zijn. Deze schoenen zijn goed geschikt voor bergwandelingen waarbij je ook instabiel kan komen te staan, denk dan aan als je langs vele keien naar beneden of boven moet, maar wel je enkel goed stevig in de schoen staat.

Gore-TEX.

Alle schoenen die wij verkopen van Lowa bevatten een ‘Gore-TEX’ membraam. Dit zorgt ervoor dat de schoen door een membraam volledig wind en waterdicht is, maar dat de voet nog wel goed kan ademen binnen de schoen.