Fitness

Home » Fitness

Kleding:

Wij hebben een enorm assortiment in fitnesskleding. Dit hebben wij voor zowel dames als heren. De kleding die wij verkopen zijn allemaal van ademend materiaal. We verkopen de kleding in allerlei soorten maten, kleuren en merken. Denk dan aan Nike, Adidas, Reebok, Puma, Only-Play & Papillon.

Alles wat jij voor fitness nodig hebt, dat hebben wij, zowel kleding als schoenen!

Schoenen:

Fitness bestaat in meerdere soorten vormen. Wij delen ze op 3 categorieën in: Cardio, Kracht & Dans.

Iedere vorm vraagt om zijn eigen specialiteit. Zo moeten Cardioschoenen enorm flexibel zijn, je moet je immers goed kunnen bewegen op een loopband, home of crosstrainer. De cardioschoenen zijn ook goed geschikt voor de krachtapparaten waarbij je niet hoeft te staan.

De krachtschoen is een enorme andere schoen als de cardioschoen. Dit omdat je juist bij krachttraining schoen zoveel mogelijke steun en stabiliteit nodig heb waarbij je jouw oefeningen zo goed mogelijk kan doen.

Deze krachtschoenen zijn immers ook goed geschikt voor crossfit, wat natuurlijk veel te maken heeft met oefeningen met kracht en uithoudingsvermogen.

Een goede schoen zorgt immers ook voor een snellere vooruitgang in jouw groei. Dit omdat je nou eenmaal lekkerder rent met een goede schoen, en juist met een stabiele schoen meer kracht kan tillen.

Daarnaast hebben we nog de derde categorie: Dans.

In deze categorie verkopen wij schoenen van onder andere Reebok en Papillon. Deze schoenen hebben wat meer demping en je kan ze aan de onderkant herkennen aan het draaipunt zodat je lekker flexibel kan dansen en draaien tijdens jouw aerobic en/of Zumba les.